Om Chaqwa

CHAQWA er en totalleverandør av kaffeløsninger for restaurant, café og kontor. Med CHAQWA får du kvalitet og god smak i hver eneste kopp.

Vi tilbyr nøye utvalgte kaffeblandinger av 100% Arabica bønner, gode serviceavtaler og kaffemaskiner av høy kvalitet.
Navnet CHAQWA kommer fra det kinesiske ordet for te “cha” og “quawah” ( eller kahwa), det arabiske ordet for kaffe.
Vi mener at god smak og varme drikker bringer mennesker sammen og CHAQWA brenner for disse øyeblikkene.

Kvalitetskaffe siden 1975

Coca-Cola introduserte sitt første kaffeprodukt i 1975 i Japan, og er i dag en av verdens største innkjøpere av råkaffe. Kvalitet er i fokus gjennom hele verdikjeden fra kjøp av grønne bønner, utvikling av riktig blend tilpasset lokale smakspreferanser, til ferdig fersk brygget kaffe. Du kan i dag drikke kaffe fra Coca-Cola i over 28 land over hele verden.

Brenningen av produktene for det Nordiske markedet er gjort hos det familieeide kaffebrenneriet Kahls i Gøteborg og hos Schirmer Kaffee i Dortmund. Gjennom tett samarbeid mellom Coca-Cola og brenneriet settes høye krav for å sikre lokal tilpasset smak og kaffe av høy kvalitet.

Vi bruker kaffeekspert Kenneth Davids for å sikre at smakskvaliteten på våre kaffebønner gjenspeiles i henhold til våre parametere. Våre grønne kaffebønner er kvalitetssjekket og prøvesmakt, både før sending og når det ankommer brenneriet. Vi sender også prøver til Eurofins, en tredjeparts leverandør for å sikre smaken.

Bærekraft

The Coca-Cola Sustainable Agriculture Guiding Principles

All kaffe fra CHAQWA er bærekraftig handlet og i henhold til The Coca-Cola Company’s Sustainable Agriculture Guiding Principles (SAGP), som inkluderer viktige områder som menneske- og arbeidsrettigheter, miljø og jordbruk. Vi tilbyr også dobbelt sertifisert kaffe, og økologisk og Fairtrade kaffe - som kan spores helt tilbake til gården eller kooperativet.

VIL DU VITE MER?

Ja, kontakt meg for en uforpliktende prat!