Om Chaqwa

CHAQWA er en totalleverandør av kaffeløsninger for restaurant, café og kontor. Med CHAQWA får du kvalitet og god smak i hver eneste kopp.

Vi tilbyr nøye utvalgte kaffeblandinger av 100% Arabica bønner, gode serviceavtaler og kaffemaskiner av høy kvalitet.
Navnet CHAQWA kommer fra det kinesiske ordet for te “cha” og “quawah” ( eller kahwa), det arabiske ordet for kaffe.
Vi mener at god smak og varme drikker bringer mennesker sammen og CHAQWA brenner for disse øyeblikkene.

Kvalitetskaffe siden 1975

Coca-Cola introduserte sitt første kaffeprodukt i 1975 i Japan, og er i dag en av verdens største innkjøpere av råkaffe. Kvalitet er i fokus gjennom hele verdikjeden fra kjøp av grønne bønner, utvikling av riktig blend tilpasset lokale smakspreferanser, til ferdig fersk brygget kaffe. Du kan i dag drikke kaffe fra Coca-Cola i over 28 land over hele verden.

Brenningen av produktene for det Nordiske markedet er gjort hos det familieeide kaffebrenneriet Kahls i Gøteborg og hos Schirmer Kaffee i Dortmund. Gjennom tett samarbeid mellom Coca-Cola og brenneriet settes høye krav for å sikre lokal tilpasset smak og kaffe av høy kvalitet.

Vi bruker kaffeekspert Kenneth Davids for å sikre at smakskvaliteten på våre kaffebønner gjenspeiles i henhold til våre parametere. Våre grønne kaffebønner er kvalitetssjekket og prøvesmakt, både før sending og når det ankommer brenneriet. Vi sender også prøver til Eurofins, en tredjeparts leverandør for å sikre smaken.

Bærekraft

The Coca-Cola Sustainable Agriculture Guiding Principles

All kaffe fra CHAQWA er bærekraftig handlet og i henhold til The Coca-Cola Company’s Sustainable Agriculture Guiding Principles (SAGP), som inkluderer viktige områder som menneske- og arbeidsrettigheter, miljø og jordbruk. Vi tilbyr også dobbelt sertifisert kaffe, og økologisk og Fairtrade kaffe - som kan spores helt tilbake til gården eller kooperativet.

VIL DU VITE MER?

Ja, kontakt meg for en uforpliktende prat!

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere